CAT

ENG

CAS
Política de privacitat de latevaruta.comIntroducció

La teva ruta és una empresa que ha desenvolupat procediments globals sobre l’ús de la informació amb la finalitat de garantir el respecte de la privacitat i la protecció de les dades dels usuaris. La nostra política de privacitat exposa els procediments que aplica La teva ruta a la informació enviada per Internet en relació amb la manipulació de les dades de caràcter personal i no personal, i està elaborada d’acord amb les lleis i normatives aplicables a Espanya. Li preguem que llegeixi atentament aquesta política de privacitat abans d’utilitzar la pàgina web de La teva ruta (que des d’ara anomenarem lloc).

Com s'utilitza la seva informació?

La teva ruta no vendrà, llogarà, prestarà ni cedirà la seva informació personal a tercers, tret que vostè ho autoritzi o La teva ruta estigui obligat a fer-ho per llei. La teva ruta no usarà ni compartirà la informació personal que vostè ens faciliti a través d’Internet per a finalitats no relacionades amb les que s’han descrit aquí sense comunicar-li prèviament, per tal que vostè en pugui rebutjar la possibilitat. Només compartirem la seva informació personal amb entitats de La teva ruta (incloses les empreses filials i associades) i/o amb col·laboradors que actuïn en el nostre nom per tal de poder subministrar el servei o la informació que vostè hagi sol·licitat, així com per consolidar l’emmagatzematge de dades o per simplificar la gestió de les dades dels clients. Aquestes entitats i/o col·laboradors de La teva ruta estan subjectes a la nostra política de privacitat pel que fa a l’ús de la informació de caràcter personal, així com als acords de confidencialitat aplicables en cada cas.

Quina informació recopilem?

Informació no personal

Quan visiti el nostre lloc, vostè pot realitzar diverses operacions sense necessitat de facilitar-nos les seves dades personals. No obstant això, sí que recopilem i reunim informació sobre les pàgines visitades, l’ordre en el qual han estat visitades i els enllaços utilitzats, entre d’altres dades. Aquesta informació no està relacionada amb cap dada d’identificació personal. La informació de caràcter no personal que recopilem ens ajuda a identificar les zones més visitades del nostre lloc i a conèixer l’eficàcia de les nostres activitats promocionals.

Informació personal

En alguns espais del lloc de La teva ruta, vostè pot enviar sol·licituds, expressar la seva opinió o subscriure’s a algun dels nostres serveis a Internet. Les dades d’identificació personals que es poden recopilar en aquestes pàgines poden ser del mateix tipus que les següents: nom, adreça, adreça de correu electrònic, número de telèfon, número de fax i informació sobre la seva opinió i ús de diversos serveis. La teva ruta utilitza totes aquestes dades per comprendre millor les seves necessitats i oferir-li un servei millor.

Per què recopilem la seva informació personal?

Llistes de correu

En ocasions, La teva ruta ofereix als visitants la possibilitat de facilitar la seva adreça de correu electrònic amb la finalitat de rebre un butlletí de notícies o informació sobre un servei. Aquestes adreces de correu només s’utilitzaran amb aquesta finalitat i mai es compartiran amb altres empreses que no siguin filials de La teva ruta, tret que vostè així ho autoritzi. A més, sempre li donarem l’oportunitat de rebutjar la recepció de dits materials.

Com protegim la seva informació?

Per impedir l’accés o la revelació de dades no autoritzades, així com per mantenir la precisió de les dades i garantir un ús adequat de la informació, hem emprat mitjans físics, electrònics i de gestió per salvaguardar les dades que hem recopilat a través d’Internet.

Accés a la seva informació

Vostè té el dret d’accedir a la seva informació personal i corregir-la en qualsevol moment. Per a revisar, actualitzar o modificar la seva informació personal, posi’s en contacte amb nosaltres a l'adreça de correu info@latevaruta.com.

Llocs webs de tercers

La nostra política de privacitat només s’aplica als espais del lloc web controlats per La teva ruta, i els enllaços a pàgines web de tercers només es faciliten per a la seva comoditat. És recomanable que consulti la política de privacitat d’aquests llocs web abans de facilitar-los dades de caràcter personal. La teva ruta no ha revisat tots els llocs web de tercers, no en té cap control i declina tota responsabilitat pel que fa a aquests llocs, el seu contingut i les seves polítiques de privacitat. Per això, La teva ruta no aprova ni actua en representació d’aquestes pàgines web ni de la informació, els productes o altres materials que puguin contenir.Reserva ara la teva ruta!
truca al 638 027 366 o omple el formulari

Si vols rebre el nostre newsletter deixa'ns la teva direcció d'email

Nom:


Cognoms


Email:


Accepto la política de privacitat
Totes les nostres RutesExplora Riudecanyes amb els 5 sentits
Vermut i Botigues amb història
Reus Secret
Reus modernista
Oleoturisme a Riudecanyes
Alcover: Prehistòria, renaixement i modernitat
Enoturisme i història al Priorat
Enoturisme i templers a Barberà de la Conca
Història i Sabors a Prades i Capafonts
Ruta de la baronia d'Escornalbou
Miró Mont-roig: Els colors i el paisatge
Picasso-Horta de Sant Joan
Pau Casals-El Vendrell
Tarragona
Reus Gaudí & Domènech i Montaner
Barcelona
Monestirs del Císter
Montserrat
Prades: descobreix els secrets de la vila vermella
Riudecanyes:De l'olivera al setrill
Alcover: bandolers i fòssils
Prades, vila vermella
Alcover, bandolers i fòssils
Oleoturisme a Riudecanyes
Ruta Miró & Mont-roig
Tarraco Romana

Xarxes Socialspinterest   twitter   facebook

Serveis d'informacióServei de meteorologia de Catalunya


ContacteReserva la teva ruta!IdiomesCatalà


Castellà


Anglès